Vkontakte-markkinointi

VK, aiemmin Vkontakte (ven. ВКонтакте), joka voidaan suomentaa "yhteyksissä", on venäläinen sosiaalinen verkosto. Se on venäläinen vastine Facebookille. Sivusto on suosittu etenkin Itä-Euroopan maissa, kuten Venäjällä, Ukrainassa, Valko-Venäjällä ja Kazakstanissa. Vuonna 2006 perustettu sivusto on kerännyt vuoden 2010 loppuun mennessä jo yli 100 miljoonaa käyttäjää. Käyttäjämääriä voi seurata reaaliaikaisesti Vkontakten etusivulta, josta voi kirjautua sisään ja rekisteröityä käyttäjäksi.

NetPark tekee yrityksellesi oman Vkontakte-ryhmäsivuston "avaimet käteen"- periaatteella, jossa tuotteet ja palvelut tuodaan esille venäjän kielellä.

Suunnittelemme ryhmäsivuston graafisen ulkoasun, joka vastaa yrityksesi ilmettä. Toteutamme kaikki tuoteselostukset venäjän kielellä. Lisäämme tuotteiden kuvat, videot sekä linkit. Tavoitteena on luoda tehokas mainos yrityksestäsi Vkontakte-verkostoon.

Meiltä saat myös ryhmäsivun ylläpidon. Käytännössä teemme kaikki päivitysten käännökset ja lisäykset (tekstit, kuvat, videot) sinun puolestasi.

NetPark toteuttaa myös maksullista mainontaa Vkontakteen. Vkontakten maksullinen mainonta muistuttaa erittäin paljon Facebookin vastaavaa. Mainoksia voidaan kohdistaa esimerkiksi iän, asuinalueen tai sukupuolen mukaan.

Vkontakte-mainos koostuu kuvasta, otsikosta sekä kuvauksesta. Se voidaan linkittää joko yrityksesi Vkontakte-sivulle tai kotisivuillesi.

 

 

Ota yhteyttä ja kysyy lisää

© 2012 - 2015 Käännöspalvelut – NetPark