OMA Hakukoneoptimoitu kotisivu Venäjälle

Hakukoneoptimoitu käännös kotisivuille on tehokas tapa aloittaa Venäjän sähköinen markkinointi, koska annat venäläisille asiakkaille mahdollisuuden tutustua yrityksesi palveluihin.

NetPark toteuttaa oman nettisivun Venäjälle "avaimet käteen" -periaatteella. Asiakkaan nettisivusta luodaan venäjänkielinen kopio, "klooni", jonka hosting on Venäjällä, ja teille varataan ru-verkkotunnus (ru-domain). Molemmat asiat auttavat hakukoneoptimointia huomattavasti. Käytännössä teemme oman nettisivun venäläisille asiakkaille. Uusi sivusto tulee olemaan hakukoneystävällinen. Sille tehdään ns. esioptimointi (sivun tekstit ja rakenne optimoidaan). Saatte käyttöön nettisivun julkaisujärjestelmän, joten päivitykset onnistuvat helposti itsenäisesti tai NetParkin kautta. Julkaisujärjestelmän mahdollisuudet ovat erittäin laajat. Pystymme lisäämään uusia välisivuja, muokkaamaan tagit yms.

Tärkeintä on se, että uusi sivusto on hakukoneoptimoitu Venäjän Googleen ja Yandexiin, joten sen löydettävyys Venäjän hakukoneista on huomattavasti parempi verrattuna tavalliseen käännökseen.

 

Ota yhteyttä ja kysyy lisää

© 2012 - 2015 Käännöspalvelut – NetPark