Suomi–Venäjä-kääntäjä

Yrityksesi kotisivu on sinun paras myyjäsi

Käännä yrityksesi kotisivut, niin saat enemmän asiakkaita. Pienet liput (esim. Venäjän lippu) antavat yrityksestä paremman, uskottavamman kuvan. Ensimmäinen kontakti yritykseen muodostuu nettisivun kautta.

Tiesitkö, että

  • Suomessa asuu yli 50 000 venäjänkielistä henkilöä?
  • vuonna 2011 Suomessa vieraili noin 6 miljoonaa venäläistä matkailijaa, jotka ostivat tuotteita ja palveluita yli 900 milj. eurolla?
  • Venäjän vientiä harjoittaa noin 4000 suomalaista yritystä?
  • venäjänkieliset asiakkaat eivät lähde pois nettisivuiltasi, mikäli ne ovat venäjän kielellä?
  • venäjänkieliset kotisivut löytyvät helpommin hakukoneista?

Käännöspalvelut (suomi-venäjä-käännökset)

Anna venäjänkielisille asiakkaille mahdollisuus tutustua tarjoamasi tuotteisiin ja palveluihin. Venäjän kieli on voittamaton työkalu tuotteiden tai palvelujen myymiseksi venäjänkielisille, sillä harva osaa englantia niin hyvin, että päätyy englanninkielisen kotisivun pohjalta ostopäätökseen.

Kotisivujen käännös venäjän kielelle ei ole mikä tahansa käännöstyö, sillä teknisesti sivujen löydettävyys on tärkeä. Samalla kuva, jonka vieraskielinen asiakas saa yrityksestäsi, täytyy olla ammattimainen.

Ei haittaa, jos et pysty palvelemaan asiakkaita venäjän kielellä!

Suomi-venäjä-kotisivukäännös on järkevä sijoitus, vaikka et itse osaa venäjä. Yhteystiedot-sivullesi laitetaan viesti, että asiakaspalvelu tapahtuu englannin kielellä. Venäläiset asiakkaat kunnioittavat sitä, että olet kääntänyt kotisivusi heitä varten.

Muista, että ostospäätöksen teko on tutkitusti paljon helpompi, jos asiakas saa tiedon palveluistasi omalla äidinkielellään.

Teemme sinulle hakukoneystävällisen kotisivukäännöksen

Nettisivusi löytyy helpommin hakukoneista, jos teksti on suunniteltu ja käännetty hakukoneystävällisesti. Saat itse päättää, mitkä palvelut tuodaan esille venäjänkielisille kävijöille valitsemalla hakusanoja, joita upotetaan tekstiin.

Säännöt/ohjeet venäläisiä asiakkaita varten. Hinta 150e + alv.

Teemme ohjeet/säännöt venäjän kielellä. Näin säästät omaa aikasi, koska sinun ei tarvitse käydä samoja asioita läpi joka kerta asiakkaiden kanssa. Kyseessä voi olla hotellikirja, sopimusehdot, ruokalista, majoitusohjeet jne. Palvelu sopii erityisesti matkailu- ja ravintola-alan yrityksille. Palvelu sisältää 2 sivua tekstiä (yksi sivu on 1560 merkkiä).

Pyydä tarjous tästä

 

24H VENÄJÄN PUHELINTULKKAUS
Palvelu toimii ympäri vuorokauden 7 päivää viikossa.
Palvelun hinta on 1,99€/min.

LAITA NUMERO PUHELINMUISTIIN NYT JA SOITA SILLOIN KUN TILANNE VAATII!

0600 550 136


© 2012 - 2015 Käännöspalvelut – NetPark